• Klijent

    HelenaDia d.o.o. Srbija

  • Godina

    2015

  • Usluga

    eCommerce platforma, dizajn & CMS

Dobrodošli u svet jedinstvenog i ručno izrađenog nakita – HelenaDia! Osmišljen i dizajniran od strane uspešne srpske dame preduzetnika, Jelene Jevrić, svaki delić njene kolekcije bio je izrađen s dušom i ciljem da obuhvati srca miliona žena širom sveta.

Website

01

O brendu

Kada smo se prvi put upoznali, HelenaDia je bila Offline brend. Fejsbuk stranica bila je jedini kanal prodaje i promocije njenog nakita, što je bilo nedovoljno za pospešivanje prodaje i osvajanje novih tržišta. Naš tim je bio kontaktiran da pomogne oko generalne digitalne strategije, a ispotavilo se da je to bilo idealno rešenje.

02

Naš pristup

Prvo smo analizirali tržište, kako bismo istražili potencijalne konkurente i uvideli celokupnu sliku industrije, a kasnije i predstavili jednako unikatno rešenje za novi vebsajt. Zajedno sa klijentom, proveli smo dane radeći na mnogobrojnim konceptima i pristupima, dok nam pobednička ideja nije pala na pamet.

03

eCommerce

Prodaja proizvoda putem Webshopa definitivno je bila pravo rešenje da se svetu predstave lepota i kvalitet proizvoda, ali to nije bilo dovoljno. Svi proizvodi su trebali da budu prikazani na poseban način, kako bi ostavili dobar utisak na mušterije u pogledu korišćenog materijala, veličine nakita i uopštenog stila.

04

Prilagođeni dizajn

Naravno, bilo je potrebno da bude izuzetno jednostvano za klijente da obave porudžbinu preko sajta i da obave instant plaćanje različitim metodama. Da ne naglašavano da je sajt morao da bude prilagođen za mobilne telefone i da brzo učitava stranice na istom. Sa velikim brojem slika, ogromnih dimenzija, izazov je bio još veći.

05

Šta smo postigli

Nekoliko godina nakon što je vebsajt završen, ponosni smo što smo pomogli HelenaDia brendu i kompaniji da napreduju i budu prepoznati na globalnom nivou. Ova komapnija danas ima nekoliko puta više zaposlenih, a neki svetski poznati izvođači i blogeri nose i pričaju o HelenaDia nakitu.