Case Study

Nekoliko izdvojenih projekata sa zanimljivom pričom vrednom deljenja.

Svaki projekat u koji smo se upustili predstavljao je zasebnu avanturu. Od samog starta, kada ga prihvatimo, pa do samog kraja, kada ga realizujemo. Upotrebili smo i prilagodili mnoge tehnologije, i pronašli smo različite načine da pristupimo i inspirišemo krajnje korisnike svih proizvoda koje smo stvorili.

Penya

Android & iOS aplikacija

Preko Penya platforme omogućeno je povezivanje svih članova svetske Penya federacije fudbalskog kluba Barselona. Predstavljamo vam zvaničnu Penya Online platformu i aplikacije za Anroid i iOS.

Saznajte više

PizzApp

Android & iOS aplikacija

Kada je prvi put objavljena u 2014. godini, PizzApp je bila prva aplikacija za naručivanje hrane u glavnom gradu Hrvatske, Zagrebu. Danas pokriva više od 15 gradova – skoro čitavu državu. U početku je putem aplikacije bilo moguće naručivati samo hranu i piće iz lokalnih restorana, ali nakon razumevanja potreba potrošača, aplikacija je obogaćena novim mogućnostima, poput pronalaženja lokacije, Push notifikacija, specijalnih ponuda i još mnogo toga.

Saznajte više

PlayHub – Univerzalni video pretraživač

Android & iOS aplikacija

PlayHub vam omogućava da kroz jednu aplikaciju pretražujete više platformi sa video sadržajem, kreirate svoje plejliste i delite ih sa svojim prijateljima.

Saznajte više

BAN Human Trafficking

Android & iOS aplikacija, responzivni Web-sajt, razvoj koncepta, ilustracije, Facebook kampanja

2014. godine ASTRA je implementirala projekat „Balkans ACT Now!“, čiji je glavni cilj da istakne problem trgovine ljudima sa naglaskom na izgradnju kapaciteta od strane ODR-a (Organizacija za društveni rad) i unapređenje zaštite prava žrtava trgovine ljudima.

Saznajte više Google Play App Store Website

Telenor Retail Mode

Sistem za optimizaciju poslovnih procesa

Telenor Retail Mode predstavlja jedinstven sistem koji čine Web i mobilna aplikacija namenjeni za internu upotrebu. Kompletno rešenje je izrađeno po zahtevu klijenta, a sa ciljem optimizacije poslovnih procesa i povećanja interakcije sa korisnicima u maloprodajnim objektima. Sistem takođe predstavlja dodatni komunikacioni kanal za prezentaciju proizvoda i usluga iz aktuelne ponude Telenor grupe.

Saznajte više Google Play

HelenaDia

Sajt za ručno izrađeni nakit

Dobrodošli u svet jedinstvenog i ručno izrađenog nakita – HelenaDia! Predstavljen i dizajniran od strane uspešne srpske dame preduzetnika, Jelene Jevrić, svaki delić njene kolekcije bio je izrađen sa dušom i ciljem da obuhvati srca milona žena širom sveta.

Saznajte više Website

Magic Box – VOD platforma

Android & iOS aplikacija

Magic Box je kompletno rešenje za „video na zahtev“, koji omogućava korisnicima da gledaju i preuzimaju filmove sa njihovih kompjutera ili mobilnih uređaja. Softver je kreiran na zahtev korisnika i uključuje Web aplikaciju za krajnjeg korisnika, kao i Backend aplikaciju za administraciju sa visokim nivoom zaštite od piraterije.

Saznajte više

Transaction System

Poslovni softver, dizajn

Transaction System predstavlja kompletno softversko rešenje za poslovanje osiguravajuće kuće. Cilj sistema je da automatizuje kompletan proces prodaje osiguranja, praćenja baze klijenata, praćenja naplata, organizacije zaposlenih, kao i pružanja izveštaja top menadžmentu kompanije. Web aplikacija rađena je kao rešenje prilagođeno specifičnim potrebama klijenta.

Saznajte više

International Business Council

Brending događaja i dizajn

Organizacija događaja je veoma zahtevan proces i zahteva grupe timova kako bi se sve organizovalo na vreme i ispunila velika očekivanja svih gostiju. Mi smo izabrani kao dizajn tim koji će pokriti kompletan brending za nekoliko svetskih događaja koji su se održavali širom Evrope i Azije.

Saznajte više