• Klijent

    Dumtel d.o.o.

  • Godina

    2014

  • Usluga

    CMS, Android & iOS aplikacija

Objavljena u 2014. godini, PizzApp je bila prva aplikacija za naručivanje hrane u glavnom gradu Hrvatske, Zagrebu. U narednim godinama se proširila na još 15-ak gradova i postala je jedna od najpopularnijih aplikacija u čitavoj državi.

App Store Google Play Website

01

Jednostavan dizajn

Glavni cilj PizzAppa bio je da ponude jednostavno dizajniranu aplikaciju, koja će omogućiti korisnicima da obave narudžbinu za manje od 30 sekundi, a da pri tom ostanu ulogovani na svom nalogu. Kombinacija njihovog poznavanja tržišta i naše želje da prihvatimo sve izazove dovela je do uspeha!

02

Naručite idealan obrok

Svaki restoran je imao mogućnost da kreira i osvežava svoj meni, kao i da prilagodi dodatake i veličine obroka, tako da je svaki korisnik mogao da naruči savršen obrok. Uz svaku porudžbinu, korisnici su mogli da dodaju piće ili dezeret i da pošalju ponudu u restoran, čak i uz lošu WiFi konekciju.

03

Personalizovane promocije

Naručivanje je bilo unapređeno i potpomognuto „lokacijskim“ i „prepoznavajućim“ funkcionalnostima. Ugrađen GPS, prilikom prikupljanja podataka o korisnicma, im je slao personalizovane promocije bazirane na njihovoj lokaciji u odnosu na svaki restoran.

04

Napredna korisnička analitika

Uz pomoć ove funkcionalnosti, sistem je bio u mogućnosti da upotrebi lokaciju korisnika i ponudi im specijalan obrok. Opcije „prethodne porudžbine“ i „sklonosti korisnika“ omogućavali su aplikaciji da kreira više targetiranih grupa korisnika i da svakoj od njih istovremeno prilagodi različite kampanje ponuda.